Assertiviteitstraining - Assertief communiceren

In deze interactieve assertiviteitstraining krijgt u direct toepasbare technieken en tools aangereikt om assertief te communiceren - ook in moeilijke situaties - en daarbij uw standpunt duidelijk te maken. 

Laat u zich wel eens de kaas van uw brood eten? Voelt u zich onzelfzeker in bepaalde situaties? Of walst u soms ongewild over mensen heen? Bedenkt u soms na een conflict “Had ik maar anders gereageerd”? Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen?

Assertiviteit is het vermogen om duidelijk te maken wat u denkt, voelt en wilt om zo dichter bij uw doel te komen met respect voor de ander. In deze praktijkgerichte assertiviteitstraining leert u vanuit een zelfzekere houding uw eigen belangen en behoeften te verdedigen.

Dankzij deze praktijkgerichte assertiviteitstraining zal u het nodige zelfvertrouwen ontwikkelen, om op een zelfbewustere manier om te gaan met collega's, klanten en leidinggevenden. Je leert assertiever te zijn, op een positieve manier over te komen, duidelijk je mening over te brengen en situaties de baas te zijn. 

ReferentiesWat onze klanten denken van deze opleiding

Gerelateerde video'sOnze opleidingen in beeld