Teambuilding Activiteiten

Teambuilding is een belangrijk element voor een goede bedrijfssfeer. Teambuilding activiteiten die net iets dieper gaan. Deze interactieve workshops bevorderen de teamgeest en helpen medewerkers bij de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden. Op zoek naar motiverende teambuilding activiteiten op maat van uw organisatie? Ontdek hier onze inspirerende workshops waarbij de deelnemers op een interactieve manier ook nog iets bijleren. 60 minuten? Een halve dag? Of langer? Expert Academy werkt graag een teambuilding voorstel op maat uit. Ontdek hier ons aanbod teambuildingactiviteiten.

Thinking Outside the Box

Teambuilding rond improvisatie en creativiteit. Voor iedereen die een creatieve denkwijze wil ontwikkelen en stimuleren binnen een team. Doorbreek je eigen grenzen met deze fun teambuilding activiteit.
Meer informatie

Maanlanding oefening powered by Nasa

Deze teambuilding oefening werd ontwikkeld door Nasa en werkt op verschillende niveaus. Het is een oefening in teambuilding, communicatie, assertiviteit, samenwerken en onderhandelen... Een boeiende én inspirerende ervaring.
Meer informatie

Inzicht in je HBDI-persoonlijkheidsprofiel

Versterk de samenwerking in je team via een beter inzicht in jezelf en anderen. Wat is jouw profiel? Je ontdekt het via de basisbeginselen van HBDI.
Meer informatie

Communiceren met impact

Tijdens deze interactieve teambuilding workshop staan we stil bij een aantal technieken om onze communicatie performanter en efficiënter te maken. Communicatie kan veel problemen of conflicten in teams vermijden en oplossen.
Meer informatie

Baas over eigen tijd

Wervelende workshop rond Time & Prioriteitenmanagement. Waar zitten de bottle necks in je team? En hoe kunnen we die oplossen? Een teambuilding rond plannen en prioriteiten.
Meer informatie

Change Management

'Bedrijven die vandaag niet drastisch veranderen, zullen binnen 5 jaar niet meer bestaan'.
Eén van de grootste uitdagingen van een organisatie is het effectief leiden van werknemers, teams en managers doorheen een veranderingsproces.
Meer informatie

Coachend Leidinggeven

Bij managers, teamverantwoordelijken en leidinggevenden staan de te behalen resultaten centraal. Er zijn echter verschillende strategieën en leiderschapsstijlen mogelijk om die resultaten te bereiken.
Meer informatie

De kracht van lichaamstaal en non-verbale communicatie

Bij communicatie ligt de focus vaak op het verbale. We letten allemaal op wat we zeggen. Maar met onze non-verbale communicatie zeggen we vaak nog meer, maar dan onbewust.
Meer informatie

Consultative Selling: van klant tot partnership

Verkopen lijkt eenvoudig. Een vlotte babbel en goed voorkomen lijken genoeg om er te geraken. Niets is minder waar. De klant verwacht geen product, hij verwacht een oplossing.
Meer informatie