Groeien door inzicht

Wij geloven dat door training en coaching iedereen een expert kan worden in zijn of haar vak of domein. Onze medewerkers zijn gedreven professionals die hun passie en ervaring willen doorgeven zodat u op professioneel vlak kunt groeien door inzicht, betere resultaten kunt behalen en met succes uw doelstellingen kunt bereiken. Het ontwikkelen van uw talent is onze passie.

Hoe?

Praktijkgerichtheid en resultaat staan hierbij centraal, op drie niveaus:

Individu: verhogen van de kennis en persoonlijke vaardigheden van managers en hun medewerkers
Team: verbeteren van de werking van afdelingen en teams
Organisatie: implementeren en ondersteunen van veranderingsprocessen

Live training en opleiding blijft tot op de dag van vandaag de meest efficiënte trainingsmethode. Daarom ligt de essentie van onze aanpak in het persoonlijk contact tussen docenten en deelnemers. Actieve kennisoverdracht, interactie, confrontatie met andere deelnemers en individuele actieplannen staan centraal in onze aanpak.

Voor wie

We richten ons tot iedereen die actief is in het bedrijfsleven - van eenmanszaak tot multinational - die rechtstreeks in contact staat met klanten, relaties of partners. De nadruk ligt op marketing, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

De 3 unieke troeven van Expert Academy

1. Bewezen expertise

De workshops van Expert Academy worden gegeven door experts die met hun beide voeten in de praktijk staan. Het zijn stuk voor stuk gedreven communicatieprofessionals, mediaspecialisten en management consultants die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onze trainers en coaches investeren bovendien continu in hun eigen ontwikkeling zodat ze steeds de recentste methodologie en technieken kunnen toepassen.

2. Korte maar krachtige opleidingen

Tijd is kostbaar, zeker in de bedrijfswereld. Vandaar dat onze trainingen gebald en krachtig zijn. Zo komt uw drukbezette agenda niet in het gedrang. Expert Academy biedt dagtrainingen aan, maar u kan ook kiezen voor een personal coaching van een halve dag in één of meerdere sessies op het tijdstip dat voor u het beste past. Onze trainers houden graag rekening met uw agenda. Bovendien hebben wij ook een ruim aanbod aan e-learning oplossingen.

3. Praktijkgericht

Er wordt gewerkt vanuit de dynamiek van uw organisatie of team. Dit betekent: zo weinig mogelijk theorie en zo veel mogelijk praktijk. Cases en oefeningen worden aangepast aan de bedrijfssituatie en de concrete realiteit van uw job of functie. Het uitgangspunt van elke training is steeds de werksituatie van de deelnemer. De kennis, inzichten en technieken die u zo krijgt, zijn dan ook direct toepasbaar in de praktijk. Elke training biedt een mix van kennisgericht ervaringsleren, praktische oefeningen en interactie tussen de deelnemers in de groep. Na de training kunt u meteen met een persoonlijke actielijst aan de slag.

Onze waarden

  • We verwachten van onze medewerkers dat ze eerlijk, integer en rechtvaardig optreden.
  • We bieden mensen een kans op een voller leven, zowel door de diensten die we aanbieden als door de invloed die we uitoefenen op de wereld om ons heen.
  • We nemen onze verantwoordelijkheid om de dialoog aan te gaan met gemeenschappen en we investeren in de samenleving met effectief gebruik van onze middelen, zoals steun voor liefdadige organisaties.
  • We verplichten onszelf tot duurzame bedrijfsvoering en bescherming van het milieu.
  • Onze klanten vertrouwen in onze professionele dienstverlening. Wij streven er dan ook naar om hun behoeften te begrijpen, een passende oplossing voor te stellen en hen positief te verrassen met de kwaliteit van onze service.