Onze klanten aan het woord

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten.

Hieronder vindt u de tevredenheidsscores van de 20 meest recente trainingen. Wij delen deze informatie graag met u. Transparante communicatie vinden we immers heel belangrijk.

BedrijfGevolgde trainingScore
WundermanInspirerend spreken voor een groep90%
Neovia LogisticsManagementvaardigheden100%
ColruytMediatraining100%
AllianzPresentatietechnieken: presenteren met impact95%
Jan De NulPresentatietechnieken: presenteren met impact85%
AllianzPresentatietechnieken: presenteren met impact100%
AllianzPresentatietechnieken: presenteren met impact100%
Jan De NulPresentatietechnieken: presenteren met impact100%
Jan De NulPresentatietechnieken: presenteren met impact90%
ColruytMediatraining100%
Syntra VlaanderenElevator Pitch97%
PlantynHBDI-Persoonlijkheidsprofiel95%
MetsenseTime Management85%
AS4Change Management85%
AS4Change Management85%
MetsenseTime Management100%
PlantynHBDI-Persoonlijkheidsprofiel92%
Neovia LogisticsManagementvaardigheden100%
TrilationsLichaamstaal en non-verbale communicatie85%
Syntra VlaanderenElevator Pitch95%

Wat onze klanten zeggen over onze opleidingenReferenties

Coachend leidinggeven

In de workshop Coachend Leidinggeven kreeg ik concrete tools en technieken aangereikt om op een motiverende manier mensen aan te sturen. De opleiding werd op maat gebracht zodat aan onze vragen een antwoord werd gegeven. Ik he geleerd mensen hun motivatie en reacties te begrijpen vanuit hun waarden. Ik weet nu ook hoe te analyseren, welke aspecten van een competentie er wel of niet goed zitten zodat er meer aandacht aan gegeven kan worden. Het was een zeer goede opleiding en de tijd vloog gewoon voorbij.

Katleen Claesen - Target Recruitment

Stemcoaching en uitspraaktechnieken

Ik spreek vaak voor groepen en wou graag mijn stem leren gebruiken zonder deze te forceren of te vermoeien. Door de praktijkgerichte oefeningen, die ook gemakkelijk thuis te doen zijn, kan ik meteen aan de slag. De leuke sfeer in de groep en de rustige aanpak van de docent waren een bijkomend pluspunt. Deze opleiding kwam voor mij als geroepen!

Sanne Peeters - Zorgbedrijf Antwerpen

Internet Marketing

Voor ons als bedrijf is het belangrijk concrete en praktische informatie te krijgen rond website optimalisatie en het verbeteren van onze resultaten in zoekmoteren zoals Google. Al mijn verwachtingen werden tijdens de cursus internet marketing ingelost, zelfs meer dan dat. Eindelijk een opleiding die ik onmiddellijk in de praktijk kan omzetten.

Gaëlle Boterdael - PR & Marketing - Electronic Partner Belgium

Mediatraining

De mediatraining bij Expert Academy is een van de betere opleidingen die ik reeds in mijn rijke carrière heb mogen volgen. De workshop was op maat en zeer sterk gericht op de praktijkervaring.

Elias Van Quickelborne - Projectingenieur - MDK afdeling kust

Inspirerend spreken voor een groep

De training was perfect en in een kleine, interactieve groep. Iedereen is volledig aan bod gekomen. Ik heb geleerd hoe ik zelfzekerder kan presenteren en hoe creatief om te springen met het publiek.

Frank Vliegen - Commercieel Directeur Accent Jobs for People

Internet Marketing

Ik wou graag meer inzicht verwerven in SEO en het selecteren van de juiste keywords. Tijdens de cursus werd het belang van de juiste metadata duidelijk uitgelegd. Ik kan nu meteen aan de slag met het optimaliseren van Google Adwords en het aanpassen van de metadata van de website.

Vanessa Tassenoy - Sales & Communication Officer - Belga News Agency

Communicatievaardigheden

In deze training heb ik geleerd op een constructieve, onderhandelende manier te communiceren en zo meer welwillendheid te krijgen bij de tegenpartij. De cursus heeft mij heel wat inzichten bezorgd die nu al hun vruchten afwerpen. Een zeer boeiende en praktijkgerichte training!

Mathias De Schrijver - IPS Belgium

Preventie van stress en burn-out

De training rond stress en burn-out was zeer succesvol. Het was precies wat we ervan verwacht hadden en iedereen was blij met de workshop. Hier gaan we zeker nog een vervolg aan geven. Het is een echte aanrader!

Dirk Jacquemyns - ING Investment Management

Succesvol netwerken

Toen ik het trainingslokaal binnenstapte, was dat eigenlijk met een klein hartje. Op dat moment had ik nooit verwacht dat dit het begin was van een ongelofelijk boeiende en inspirerende 2-daagse. Ik heb vele interessante dingen geleerd rond netwerken en branding. Een nieuwe wereld is voor me opengegaan. Nu is het aan mij om deze kennis toe te passen en om te zetten in de praktijk. Hartelijk dank!

Liesbeth Verstreken - VDAB