Gratis workshops op 10 september 2022

over gratis workshops

workshopbusiness.jpg

Wil jij graag proeven van 3 inspirerende workshops? 

We zoeken enthousiaste deelnemers voor onze gratis workshops op zaterdag 10 september. Op het programma: een namiddag interactieve workshops rond Analytisch denken, Feedback geven en Empathisch leiderschap. Niet te missen!

Grijp je kans en neem deel aan deze 3 gratis workshops.
 
  • Wanneer: zaterdag 10 september van 13u tot 18u
  • Waar: Oosterhoeve in Oosterzele (Je krijgt een routebeschrijving bij bevestiging)
  • Wat: Je neemt deel aan 3 workshops
 
Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen?
 
We zoeken gemotiveerde, enthousiaste personen die actief willen deelnemen aan 3 opeenvolgende workshops en vrij zijn op zaterdag 10 september 2022 van 13u tot 18u
Tijdens de workshops worden beeldopnames gemaakt voor een korte trailer. Je hebt er dus geen probleem mee om in beeld te komen tijdens en eventueel na de workshops voor een korte reactie. (bekijk hier een voorbeeld van een vorige workshop)
Je bent ouder dan 18 jaar en Nederlandstalig.
Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt!
 
 
Wat houden deze workshops precies in?
 
Analytisch Denken - met Koen Callaerts
Trigger je brein! Via praktische en interactieve oefeningen word je jezelf bewust van de verschillende denkstijlen om een probleem op een analytische manier aan te pakken. De speelse puzzels zijn gebaseerd op modellen zoals de waarom-methode, het scoremodel en de logische niveaus.
Een verfrissende stimulans om meer creatief en probleemoplossend te denken.
 
Constructief feedback geven - met Youri Younsi
Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. We sturen elkaars gedrag bij door feedback te geven en te ontvangen. Vaak wordt feedback echter als onprettig of als een vorm van kritiek ervaren, terwijl het net heel positief en opbouwend kan zijn. Hoe geef je op een juiste manier constructieve feedback? Heel veel tips en praktische inzichten.
 
De wereld verandert aan een indrukwekkende snelheid en dat heeft ook een onmiddellijke impact op hoe leiderschap wordt ervaren in succesvolle bedrijven. Millenials en Generation Z-ers worden niet meer overtuigd en gemotiveerd door de eindige mindset van 'KPI-driven leadership’: zij willen meer (en zij willen het vooral anders). Wat ze willen en hoe we het kunnen geven, ontdek je in deze workshop.
 
 
Hoe ziet deze dag er uit?
 
13u Ontvangst met koffie en frisdrank
13u30 Analytisch denken
14u30 Constructief feedback geven
15u30 Break
16u Empathisch leiderschap
17u Netwerkdrink
18u Einde
 
 
Hoe kan ik me aanmelden?
 
Via onderstaand formulier kan je jezelf kandidaat stellen voor deze unieke gratis workshops op zaterdag 10 september 2022.
 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!